نشست خیرین نیک‌اندیش استان کرمانشاه در حمایت از معلولان

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از آغاز روند تشکیل مجمع خیرین حامی معلولان در استان خبر داد و گفت: این مجمع با هدف استفاده از ظرفیت خیرین برای رفع مشکلات درمانی، معیشتی و حمایتی مددجویان راه‌اندازی می‌شود.

مجید درویشی در نشست خیرین نیک‌اندیش استان کرمانشاه با محوریت تشکیل مجمع خیریه حمایت از معلولان زیر پوشش بهزیستی، با حضور جمعی از خیرین و مسئولان بهزیستی اظهار کرد: افتخار می‌کنیم در مجموعه‌ای خدمت می‌کنیم که بیش‌از ۱۸۱ هزار نفر و حدود ۸۱ هزار خانوار را تحت پوشش خدمات خود دارد و در کنار آن، ۴۹ هزار معلول نیز از خدمات این سازمان بهره‌مند هستند.

وی افزود: سالانه نزدیک به ۸ همت اعتبار در قالب خدمات حمایتی، تخصصی و توانبخشی به جامعه هدف بهزیستی استان پرداخت می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده گستردگی و اهمیت خدمات این نهاد حمایتی است.

درویشی با بیان اینکه بهزیستی تنها یک مجموعه حمایتی نیست، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های این سازمان تخصصی است و در حوزه‌های مختلف آسیب‌های روانی و اجتماعی، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های روانشناسان، مشاوران، مددکاران، پزشکان، فیزیوتراپیست‌ها و دیگر نیروهای تخصصی به جامعه خدمات ارائه می‌شود.

.... مشروح در ایرنا 


 


کد خبر 180509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد